Skip to main content

Projekti Care About IT partnerid esitlesid Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis piirkondlikke uurimistulemusi

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis toimus 22. märtsil projekti Care About IT piirkondliku uurimistulemuste esitlus ning Eesti projektipartnerite koostöökohtumine, kus sai osaleda nii kohapeal kui ka veebi vahendusel.

Care About IT (kestvus 15.06.2023-14.06.2027) on Euroopa Liidu rahastatud projekt, mille eesmärgiks on tõhustada tervishoiualast haridust pakkuvate koolide, tervishoiuasutuste ja IT-sektori koostööd. Projekti on kaasatud partnerid koolidest, tervishoiuasutustest ja IT-sektorist Eestis, Hollandis, Soomes ja Itaalias. Eestist on projekti partnerid Tallinna Tervishoiu Kõrgkool, Ida-Viru Keskhaigla, Tehnopol, TNP Konsultatsioonid ja Astrec Data OÜ. Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolist kuuluvad projekti koosseisu Irma Nool (projektijuht, Country Captain), Elina Roosaar-Korba, Albina Sider ja Ivi Prits.

Image
Careaboutit01
Care About IT uurimistulemuste esitlemine

Projekti raames viidi läbi intervjuud igas partnerriigis, mille piirkondlikke tulemusi tutvustasid kohtumisel Sytske Valk ja Jessica Knopper Hollandist. Uurimistulemustest selgus, et tervisetehnoloogia on õppekavasse integreeritud, kuid õppejõud on valmis rakendama rohkem tervisetehnoloogiat, kui nad seda juba teevad. Samuti selgus tulemustest, et koostöö IT-sektoriga võiks olla parem nii haiglatel kui koolidel.