Skip to main content

Talvisel vastuvõtul soovib kõrgkoolis õppida üle 700 inimese

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis lõppes 22. novembril avalduste ja dokumentide vastuvõtt rakenduskõrgharidusõppesse ja kutseõppesse. Kokku esitati talvisel vastuvõtul kõrgkooli astumiseks 740 avaldust. 

Rakenduskõrgharidusõppes toimub talvine vastuvõtt õe õppekavale Tallinnas ja Pärnus. Tallinnas esitati õe õppesse 390 avaldust ja Pärnus 137 avaldust. Kutseõppe talvisel vastuvõtul esitati enim avaldusi erakorralise meditsiini tehniku erialale – 141 avaldust. Kutseõppes toimub vastuvõtt ka lapsehoidja (tase 5) ja sterilisatsioonitehniku erialale, kuhu esitati vastavalt 21 ja 51 avaldust. 

Vastuvõtuvestlused kandidaatidega toimuvad 27. november kuni 1. detsember ning vastuvõetute nimekirjad avalikustatakse 4. detsembril kell 16:00 SAIS-is. Pärast seda on vastuvõetutel kuni 8. detsembrini aega kinnitada oma õppimatulek SAIS-is või e-posti aadressil vastuvott@ttk.ee. Vastuvõetud kandidaadid immatrikuleeritakse 26. jaanuaril 2024 ning avaaktused toimuvad 5. veebruaril (Tallinnas) ja 6. veebruaril (Pärnus).