Skip to main content

MILLAL ja KUS | Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli suviste lõpuaktuste kuupäevad ja kellaajad

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rakenduskõrghariduse ja kutseõppe läbinute suvised lõpuaktused toimuvad 20. juunil Jõhvi kontserdimajas (Kohtla-Järve struktuuriüksuse lõpetajad) ja 21. juunil Tallinnas Alexela kontserdimajas.

Neljapäeval, 20. juunil 2024 algusega kell 12:00 toimub Jõhvi kontserdimajas (Pargi 40) Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli Kohtla-Järve struktuuriüksuse suvine lõpuaktus. Diplomid saab rakenduskõrghariduse tegevusterapeudi õe õppekava Kohtla-Järve õpperühm TT4kj ning kutseõppes saavad lõputunnistused hooldustöötajad (õpperühmad HO22kj ja HO25tp).

Reedel, 21. juunil 2024 algusega kell 12:00 toimub Alexela kontserdimajas (Estonia puiestee 9a) Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli pidulik lõpuaktus rakenduskõrghariduse ja kutseõppe suvistele lõpetajatele. Rakenduskõrgharidusõppes lõpetavad õed (õpperühmad Õ47(K), Õ48(K), Õ49(K)), farmatseudid (F3), tervisedendajad (TE3) ja ingliskeelse farmatseudi õppekava (AP3) lõpetajad ning õpperühmade Õ4* ja HT4 lõpetajad. Kutseõppes saavad lõputunnistuse hooldustöötajad (HO24tp), lapsehoidjad (LH11, LHtp11, LHtase5), hambaraviassistendid (HAM2), tegevusjuhendajad (TJ11 ja TJtp) ja tervishoiusekretärid (TEStp).

Alexela kontserdimaja avab oma välisuksed sissepääsuks täpselt kl 11.00. Kõik lõpetajate õnnitlejad on samuti aktusele oodatud – nende päralt on osa parterist ja rõdu.

NB! Et info aktuse toimumise kohta paremini meeles püsiks, laadige alla kalendrisündmus ja salvestage see kalendrisse siit: Kohtla-Järve struktuuriüksuse suvine lõpuaktus 20. juunil ja Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli suvine lõpuaktus 21. juunil.