Skip to main content

PILDIGALERII | Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli aktiivsed ja edumeelsed õppurid pidulikul rektori vastuvõtul

 

Vaata vastuvõtu pildigaleriid siin (Fotograaf Jakob Meier).

30. mail toimus Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektori Ülle Ernitsa pidulik vastuvõtt, kuhu olid kohale kutsutud kõrgkooli edumeelsed ja eeskujulikud õppurid ning kõrgkooli tervishoiusuuna valikainetes aktiivselt osalenud gümnasistid, samuti kõrgkooli liikmeskond ja juhtkond.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis igal aastal toimuva rektori edukate õppurite vastuvõtu näol on tegemist traditsioonilise tunnustamisüritusega, kus rektor tänab kõrgkooli üksuste poolt esiletõstetud õppureid. 

Seekordsel vastuvõtul said tänukirjaga tunnustatud üle 50 õppuri. Samuti tunnustati neid rohkem kui 30 gümnasisti, kes osalesid aktiivselt kõrgkooli tervishoiusuuna valikainetes ja näitasid üles väga häid õpitulemusi. Üliõpilas- ja õpilasesindus tänas sama ürituse raames õppurite poolt valitud meeldejäävamaid õppejõude ja kõrgkooli töötajaid. Samuti andis kõrgkooli rakendusuuringute ning teadus- ja arendustegevuse töörühma liige Kadri Kööp üle tänukirjad ja stipendiumid kõrgkooli uurimis- ja arendustöö stipendiumikonkursi võitjatele.

Vastavalt traditsioonile istutasid õppurid vastuvõtul ka lilli, et nendega oma suurepäraseid tulemusi tähistada ning tehtud raskest mõttetööst vaheldust saada.

Muusikaga lõi meeleolu Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli naiskoor.