Skip to main content

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis õppides saad osa põnevast tudengielust

Kõrgkooli üliõpilas- ja õpilasesindus, rektor Ülle Ernits (keskel) ja hambatehniku õppekava juht Heli Kuuse (paremal) Eesti Tudengiauhindade TUNNE galal 31. mail Alexela kontserdimajas.

 

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis on alanud suvine vastuvõtt – 10. juunist 28. juunini on avatud kandideerimine rakenduskõrgharidusõppesse ja magistriõppesse ning juulikuus on vastuvõtt kutseõppesse. Kõrgkooli sissesaamine tähendab aga lisaks õpingutele valitud erialal ka kirevat üliõpilaselu, külaskäike teiste riikide erialakeskustesse ning meeleolukaid koosviibimisi ja spordiüritusi.

Kõrgkooli õppureid abistab ja aitab suunata üliõpilas- ja õpilasesindus. Esindus aitab lahendada erinevaid esilekerkivaid probleeme ning hoolitseb ka selle eest, et kõrgkoolis veedetud aeg mööduks põnevalt ja sündmusterohkelt. Esindus hoolitseb ka selle eest, et mugavas tudengite puhkeruumis saaks loengute vaheajal lõõgastuda ning arendab meie tudengite sportimisvõimalusi. 

Esindus ootab oma meeskonda ka uusi aktiivseid ja ideedest tulvil õppureid. Kõrgkooli astudes on võimalik kandideerida esinduse täisliikmeks ja anda oma panus, et muuta kõrgkool seal õppija jaoks veelgi paremaks.

Vaata rohkem kõrgkooli üliõpilas- ja õpilasesindusest SIIN

Tutvu esinduse koosseisuga SIIN.

Vaata ka esinduse Facebooki lehte.