Skip to main content

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool liitus Eesti Akadeemilise Spordiliiduga

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool liitus Eesti Akadeemilise Spordiliiduga (EASL) ja saab seeläbi osaleda Eesti tudengispordi arengutes ning annab oma õppuritele rohkem võimalusi tudengispordis osaleda.

EASL on üliõpilasspordi ühendaja, edendaja, tervisliku eluviisi eestvedaja ning Eesti esindaja rahvusvahelises üliõpilasspordis. EASL pühendub Eesti kõrgkoolide üliõpilasspordi laiapõhjalisele edendamisele, kogukonna loomisele ning tervisliku eluviisi propageerimisele läbi mitmekülgsete spordi- ja liikumisvõimaluste, rahvusvaheliste suhete arendamise ja tudengite innustamise. Selleks luuakse tingimusi nii tippsportlastele kui ka harrastajatele, pakkudes võimalusi kogemuste saamiseks, ühendades tudengeid spordi kaudu ning jätkates akadeemilise spordiliikumise traditsiooni ja uuenduste tasakaalu hoidmist. Koos Tallinna Tervishoiu Kõrgkooliga on EASL-is nüüd 12 liiget (tutvu kõigi liikmetega siin).

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolile tähendab EASL-i liikmestaatus seda, et saame EASL-i üldkoosolekul kaasa rääkida tudengispordi arengutes. Tudengitele tähendab see soodsamat piletit kõikidele EASL-i korraldatud üritustele (Ylisport sari, Eesti Meistrivõistlused), kus selline erisus on tehtud. Lisaks on EASL-i kaudu spordiesinduste liikmetel võimalus osaleda ka rahvusvahelistel seminaridel.

Rohkem infot EASL-i kohta saab nende kodulehel.