Skip to main content

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool alustab käte tervise teemalise koolitussarjaga (11.03.2019)

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool alustab käte tervise teemalise koolitussarjaga “Kõik on Sinu kätes!”, mille eesmärk on 500 Eesti elaniku koolitamine tõstmaks teadlikkust nakkushaiguste leviku vältimiseks.

Koolitus sobib vanusele 6-100 ning selle raames räägitakse nakkushaiguste leviku võimalustest – kontakt-, piisk- ja õhklevist, efektiivsetest kätehügieeni meetoditest, käte hooldamise olulisusest ning köha ja aevastamise etiketist. Koolitus kestab orienteeruvalt ühe tunni ning iga osaleja saab koolituse läbimisel vastava tõendi.

“Kutsusime koolitussarja ellu, kuna peame vajalikuks Eesti elanikkonda tervise teemadel harida. “Kõik on Sinu kätes!” raames räägime nakkushaiguste levikust ning selle tõkestamisest ja seda kõigile vanusegruppidele”, ütles projektijuht Piret Gilden. “Olles teadlikumad nakkuste levikust saame viia enda ja oma lähedaste nakatumisriski miinimumini,” lisas Gilden.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool ootab koolitusest huvitatuid endale külla või läheb ise koolitatavate juurde lasteaedadesse, koolidesse, ettevõtetesse, riigiasutustesse jt organisatsioonidesse.

Koolitus on kõigile tasuta, registreerumine toimub läbi kõrgkooli kodulehe www.ttk.ee.

Vaata ka: 

Arst.ee

Good News

Postimees

60+