Skip to main content

Üliõpilas- ja õpilasesinduse toetavaks liikmeks astumise elektrooniline vorm

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis on palju aktiivseid ja tegusaid õppureid, kellel on mitmeid uusi ideid meie kõrgkooli arendamise ja parendamise heaks. Kui tunned, et tahaksid kõrgkooli arengusse rohkem panustada, siis on Sul suurepärane võimalus liituda üliõpilasja õpilasesinduega astudes toetavaks liikmeks.

Üliõpilas-ja õpilasesinduses saad rakendada oma ideid kõrgkooli arenguks, abistada ürituste korraldamisel, suhelda tudengitega teistest koolidest, käia põnevatel koolitustel, koosolekutel ja lõbustel motivatsiooniüritustel. Esindusse kuulumisel on suur eelis - laiendad oma silmaringi ning saad palju kogemusi ürituste organiseerimise, juhtimise ja avaliku esinemisega. Paremad kommunikatsioonioskused ning lai tutvusringkond võimaldab end hiljem ka tööturul atraktiivsemaks muuta ja muidugi on tegemist hea lisaga CV-le.

Mida teha tuleks?
Toetavaks liikmeks astumiseks täida elektrooniline vorm (vormi leiad kerides lehe alla) või tule läbi esinduse ruumist 107. Toetavaks liikmeks on võimalik astuda terve õppeaasta jooksul. Kui tahad koos meiega anda omapoolse panuse esinduse töösse, siis ootame sind juba homme meiega liituma. Kaotada pole midagi, aga võita on miljon kogemust!


TTK üliõpilas- ja õpilasesindus koos TTK rektoriga TTK 75. aastapäeva sünnipäevapeol


Motivatsiooniüritus Tallinna Loomaaias koos A. Turovski ekskursiooniga


Õppeaasta lõpu tähistamine lõbusa bowlinguga