Skip to main content

Teadustööde konkursid ootavad osalejaid 8. ja 15. septembrini

2022. a ettevõtlusauhindade ja rakenduslike teadustööde konkursi võitjad. Foto autor Egert Kamenik

 

Hetkel on käimas kaks üliõpilaste teadustööde konkurssi, mis ootavad osalejaid. 8. septembrini saab kandideerida rakenduslike teadus- ja arendustööde konkursil auhinnafondiga 1500 eurot ning 15.septembrini saab esitada oma töid 2023. aasta üliõpilaste teadustööde riiklikule konkursile preemiafondiga 181 374 eurot.

 

RKRN-i ja Tallinna Strateegiakeskuse koostöös välja kuulutatud rakenduslike teadus- ja arendustööde konkursi eesmärk on väärtustada rakenduskõrgkoolide poolt teostatavaid rakendusliku suunitlusega projekte ja uurimusi ning teavitada avalikkust rakenduskõrgkoolide oskusteabe rakendamisest majandustegevuses ja ühiskonnas laiemalt. Konkursi auhinnafond on 1500 eurot ja võitjat tunnustatakse Tallinna Ettevõtluspäeva pidulikul galal. Kandideerida saab kuni 8. septembrini! 
Vaata rohkem infot SIIN.

 

Eesti Teadusagentuuri ning Haridus- ja Teadusministeeriumi poolt korraldatav üliõpilaste teadustööde riiklik konkurss toimub juba 22. korda ja sellele oodatakse kõikide erialade ja kõrgharidusastmete üliõpilasi, kes tunnevad, et nende teadustöös võib olla potentsiaali preemiaks. Preemiafond on 181 374 eurot. Aega kandideerida on 15.septembrini. 

Töid oodatakse järgmistes valdkondades:

  • loodusteadused.

  • tehnika ja tehnoloogia.

  • arsti- ja terviseteadused.

  • põllumajandus ja veterinaaria.

  • sotsiaalteadused.

  • humanitaarteadused ja kunstide valdkond.

Osaleda saab kolmes kategoorias: rakenduskõrghariduse ja bakalaureuseõppes, magistriõppes ning doktoriõppes.

Kutvu konkursi tingimustega Eesti Teadusagentuuri (ETAGi) kodulehel.